•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Pickled Delicacies

In Vinegar, Oil, and Alcohol

Eva Aufreiter, Bernadette Baumgartner, Birgit Hauer, Christine Mahringer-Eder
Livre relié | Anglais
32,45 €
+ 64 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

If you enjoy experimental cooking, take the first steps to becoming a master pickler by diving into this world of pickled delicacies. Experts have compiled 174 recipes with instructions for pickling fruit, vegetables, mushrooms, eggs, fish, cheese, and more in numerous types of alcohol, vinegar, and oil as well as sweet syrups, savory salts, and other seasonings. Clementines in whiskey, pickled radishes, curry pears, goat cheese provençal, and eggplants in syrup are just a handful of delicious concoctions to indulge in or give away as gifts. Detailed ingredients, essential prep work (blanching, steaming, and filtering), and storage tips are included with the recipes, which are written to be followed with ease. But do not feel obliged to conform--part of the fun is discovering new techniques and surprising yourself with the results. A glossary with all the pickling vocabulary you'll ever need introduces you to this colorful culinary niche.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
128
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780764348723
Date de parution :
28-09-15
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
160 mm x 234 mm
Poids :
544 g

Les avis