•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

The Artisanal Kitchen: Perfect Homemade Ice Cream

The Best Make-It-Yourself Ice Creams, Sorbets, Sundaes, and Other Desserts

Jeni Britton Bauer
Livre relié | Anglais | Artisanal Kitchen
18,45 €
+ 36 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Nothing beats delicious artisanal ice cream, and this bite-sized book is full of highly doable recipes that can be made in a $50 home-cook-friendly ice cream machine. The craveable ice creams and frozen yogurts favorites include strawberry, pistachio, and vanilla but also creative combinations like Farmstead Cheese and Guava Jam Ice Cream and Wild Berry Lavender Ice Cream. Mix and match them into sundaes decked with crunchy "gravels" (delicious crumbly toppings), syrups, and more to create an unforgettable sweets experience. From Graham Cracker Ice Cream to Baked Rhubarb Frozen Yogurt to the One Night in Bangkok Sundae, these recipes--adapted from Jeni Britton Bauer's Jeni's Splendid Ice Creams at Home and Jeni's Splendid Ice Cream Desserts--make up a must-have collection of decadent desserts.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
112
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781579658670
Date de parution :
05-03-19
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
142 mm x 178 mm
Poids :
272 g

Les avis