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Die Küche Italiens in einem kulinarisches Meisterwerk Pellegrino Artusi , reicher Kaufmann und Feinschmecker, schrieb 1891 im Alter von 71 Jahren sein...Savoir plus
S'appuyant sur quelques préceptes à la portée du plus grand nombre, Pellegrino Artusi, avec La Science en cuisine et l'art de bien manger , a révoluti...Savoir plus
Dante, Manzoni, Artusi... Trois noms de la république des lettres qui ont, chacun dans leur domaine, contribué à façonner l'identité nationale et cult...Savoir plus
Pellegrino Artusi's Italian Cook Book is a collection of Italian recipes first published in 1891. This version was edited and translated by New York-b...Savoir plus
2012 Reprint of 1945 Edition. Exact facsimile of the original edition, not reproduced with Optical Recognition Software. At the age 71, Artusi complet...Savoir plus
Pellegrino Artusi is the original icon of Italian cookery, whose legendary 1891 book Science in the Kitchen and the Art of Eating Well defined its nat...Savoir plus
This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, e...Savoir plus
Als men niet de pretentie heeft meesterkok te worden, is het volgens mij niet noodzakelijk om met een pan op het hoofd geboren te worden om iets tot s...Savoir plus
La ciencia en la cocina y el arte de comer bien fue publicado en Italia en 1891. Su autor, Pellegrino Artusi, tuvo grandes dificultades para encontrar...Savoir plus
Unless you aspire to perfection--to be, in short, a Cordon Bleu --you do not have to be born with a chef's hat on your head to become a good cook. All...Savoir plus
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First published in 1891, Pellegrino Artusi's La scienza in cucina e l'arte di mangier bene has come to be recognized as the most significant Italian c...Savoir plus