Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
De mantra van Leon luidt: 'Lekker eten dat goed voor je is.' Deze heerlijke recepten - een verzameling uit hun bekroonde kookboeken - zitten boordevol...Savoir plus
The latest cookbook tying-in with the award-winning restaurant chain is a book of 2 halves. The first is Fast Food: recipes that take a maximum of 20 ...Savoir plus
LEON was founded on the principle of nourishing the soul with food that nourishes the body - making us happy as a result. In the latest book in the be...Savoir plus
Enjoy simple-to-follow, satisfying recipes that are perfect for any occasion, whether you are looking for a mid-week supper, a quick weekend lunch or ...Savoir plus
Leon: Fast Vegetarian enables you to make the most of the fresh vegetables available in markets, allotments, veg boxes and supermarkets. The philosoph...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** LEON, the home of naturally fast food, has created a collection of more than 100 fuss-fr...Savoir plus
Erfrischend und leicht im Sommer, wohlig wärmend an kalten Tagen - Suppe ist eines der vielseitigsten Gerichte überhaupt und passt zu nahezu allen Gel...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** LEON was founded on the twin principles that food can both taste good and do you good. I...Savoir plus
LEON, the home of naturally fast food, have turned their hand to creating a collection of curries - more than 100 new recipes inspired by dishes from ...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** 'Wholesome, yummy.... joyously healthy.' - Sunday Times If there isn't yet a LEON restau...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** 'Cook yourself healthy and happy!' - the Sunday Telegraph The home of healthy fast food ...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** 'The dream is to bring really good food at a good price to as many people as possible. I...Savoir plus
Met hun vele smaakvolle alternatieven voor een energievretende boterham hebben de LEON-restaurants de lunch in een nieuw jasje gestoken. In deze super...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** Leon restaurants have transformed lunchtime with their many flavourful alternatives to a...Savoir plus
'Leon serves food that is fresh, seasonal, locally sources and really good. The twist is that your food is served really fast. The double twist is how...Savoir plus
'LEON was the first restaurant on the high street to pay attention to a new way of eating - championing gluten-, dairy- and sugar-free food. We've alw...Savoir plus
A great breakfast or brunch has always been at the heart of the Leon experience and this irresistible compact collection of naturally fast recipes wil...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** 'Souping - the new juicing' - the Telegraph - Following the success of Leon Happy Salads...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** Leon was founded on the twin principles that food can both taste good and do you good. I...Savoir plus
LEON are back with a collection of more than 100 fuss-free, full-of-flavour recipes for vegetarian and vegan main course dishes that you can create wi...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** 'Leon is the future.' - The Times Claire Ptak, co-author of Leon: Baking & Puddings , ba...Savoir plus
LEON was founded on the twin principles that food can both taste good and do you good. In this first book in their brand-new series, author and food j...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** A great breakfast or brunch has always been at the heart of the Leon experience and this...Savoir plus
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** 'Leon is the future' - The Times Make the most of the fresh vegetables available in mark...Savoir plus