Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Mark Kurlansky, bestselling author of Salt and Cod, serves up a smorgasbord of food writing through the ages, from Plato to Louis Prima Choice Cuts of...Savoir plus
The Basques are Europe's oldest people, their origins a mystery, their language related to no other on Earth, and even though few in population and fr...Savoir plus
La increíble historia del pescado que cambió el mundo. Una libro lleno de anécdotas, de recetas culinarias y de curiosidades. El bacalao. Por él se ha...Savoir plus
"Part treatise, part miscellany, unfailingly entertaining." -The New York Times "A small pearl of a book . . . a great tale of the growth of a modern ...Savoir plus
The White man in the Tree is a comedy of cultural misunderstanding set in the Caribbean, New York and Paris, a novella and eight stories about people ...Savoir plus
Homer called it a divine substance. Plato described it as especially dear to the gods. As Mark Kurlansky so brilliantly relates here, salt has shaped ...Savoir plus
"A fantastic social history" from the author of Salt and Cod ( USA Today ) In the Dominican Republic town of San Pedro de Macorís, baseball is often s...Savoir plus
The year 1968 encompasses the diverse realms of youth and music, politics and war, economics and the media. It was the year of sex and drugs and rock ...Savoir plus
'Who would ever think that a book on cod would make a compulsive read? And yet this is precisely what Kurlansky has done' Express on Sunday The Cod. W...Savoir plus
La historia definitiva de un material que ha dado forma a nuestro mundo.El papel es una de las tecnologías más esenciales. Durante miles de años, la h...Savoir plus
All-new stories about the food we share, love, and fight over from the national bestselling author of Cod and Salt . In these linked stories, Mark Kur...Savoir plus
Big lies are told by governments, politicians, and corporations to avoid responsibility, cast blame on the innocent, win elections, disguise intent, c...Savoir plus
When Peter Minuit bought Manhattan for $24 in 1626 he showed his shrewdness by also buying the oyster beds off tiny, nearby Oyster Island, renamed Ell...Savoir plus
A KID'S GUIDE TO THE OCEAN "Can you imagine a world without fish? It's not as crazy as it sounds. But if we keep doing things the way we've been doing...Savoir plus
Will most of the major fisheries of the world be exhausted by 2048, as has been claimed? Have the number of large fish in the ocean decreased by 90 pe...Savoir plus
NATIONAL BESTSELLER - "In this highly opinionated and highly readable history, Kurlansky makes a case for why 1968 has lasting relevance in the United...Savoir plus
It's the boom years of the 1980s, and life is closing in on Nathan Seltzer, who rarely travels beyond his suddenly gentrifying Lower East Side neighbo...Savoir plus
Om zout zijn oorlogen gevochten. Zout is onmisbaar voor de mens en de dierlijke organismen om te overleven. De handel in zout heeft aan de basis van v...Savoir plus
Big lies are told by governments, politicians, and corporations to avoid responsibility, cast blame on the innocent, win elections, disguise intent, c...Savoir plus
The White Man in the Tree is a comedy of cultural misunderstandings set in the Caribbean, New York, and Paris, a novella and eight stories about peopl...Savoir plus
Part of Emile Zola's multigenerational Rougon-Macquart saga, The Belly of Paris is the story of Florent Quenu, a wrongly accused man who escapes impri...Savoir plus
From the The New York Times best-selling author of Cod and Salt, a definitive history of paper and the astonishing ways it has shaped today's world.Savoir plus