•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Vie pratique
  4. Livres de cuisine
  5. Vin & Boissons
  6. Bière
  7. A Selection of Recipes for Soups, Sauces and Gravies Using Beer

A Selection of Recipes for Soups, Sauces and Gravies Using Beer

Michael Harrison
Livre broché | Anglais
23,45 €
+ 46 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This book contains a collection of classic soup recipes from across the globe that use beer or ale as an ingredient. With simple directions and handy tips, this cookbook will appeal to budding cookery enthusiasts, and would make for a great addition to culinary collections. Contents include: "Sicilian Cabbage Soup", "German Beer Soup", "Bohemian Beer Soup", "American Dark Beer Soup", "Silesian Beer Soup", "Bortsch With Beer", "Puchero Con Cerveza", "Pepperpot", "Okhroshka, or Russian Beer Soup", "Potage á la Dimsdale", etc. Many vintage books like this are becoming increasingly rare and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, high-quality addition complete with a specially commissioned new introduction on cooking with alcohol.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
44
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781446541708
Date de parution :
23-03-11
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
140 mm x 216 mm
Poids :
68 g

Les avis