•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

A Treatise on Viticulture

A I Perold
Livre relié | Anglais
84,45 €
+ 168 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A I Perold (1880-1941) was South Africa's first Professor of Viticulture and Oenology. He dedicated himself to improving the quality of grapes for wine, brandy and the table. He studied wine and brandy production in Europe, imported more than 60 varieties to the Cape and bred new ones. Perold said this book "is intended to serve both the student and the practical grape-grower. There are in it technical passages that will appeal more to the student, e.g. the chapters dealing with the biology of the vine, its external and internal morphology, the theory of grafting. My remarks on the practice of viticulture, such as those dealing with the propagation, manuring and pruning of the vine, the production of table grapes for export, will, it is hoped, assist the practical grape-grower as well as the student." This is a newly typeset reprint, not a photocopy. Text has been aligned to match the original pagination so any external references to pages in the Treatise will be valid in this edition.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
712
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780956152336
Date de parution :
02-01-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
1188 g

Les avis