•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Aardappelbijbel EBOOK

Van koken en bakken tot stampen, stoven, pureren en frituren

Jacques Hermus
Ebook | Néerlandais
19,99 €
+ 19 points
Format

Description

In Aardappelbijbel van Jacques Hermus, zoon van een aardappelboer, vind je meer dan 200 recepten voor verschillende bereidingen van onze knol - verzameld uit de wereld. Van eenvoudige krieltjes met wat zout en boter tot een romige driesterrenpuree. Leer meer over de verschillende aardappelsoorten, van bintje tot Bonnotte, en hoe hun smaak en vorm van invloed zijn op je gerecht. Bak patatas bravas of hash browns en stamp een hete bliksem of Leidse hutspot. Pof in de oven of boven open vuur en pureer een mousseline of gnocchi di patate.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Néerlandais

Caractéristiques

EAN:
9789048872473
Date de parution :
24-09-25
Format:
Ebook
Protection digitale:
Digital watermarking
Format numérique:
ePub 3 Fixed Layout

Les avis

Nous publions uniquement les avis qui respectent les conditions requises. Consultez nos conditions pour les avis.