Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Acadiana Table

Cajun and Creole Home Cooking from the Heart of Louisiana

George Graham
Livre relié | Anglais
55,45 €
+ 110 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

There's nothing in the world quite like Creole and Cajun cooking. Experience this unique, regional cooking tradition that's steeped in culture and history with Arcadiana Table.

In this beautifully photographed, 125-recipe regional cookbook, Louisiana native George Graham welcomes home cooks and food lovers to the world of Cajun and Creole cooking. The Acadiana region of southwest Louisiana, where this unique cuisine has its roots, is a journey into a fascinating culinary landscape.

Filled with many of the standard dishes expected in a Louisiana cookbook, Acadiana Table also includes brand-new recipes, techniques, and an exploration into the culture, geography, and history of this distinctive area. Fans of Louisiana are sure to love this cookbook, even if they've been cooking Creole and Cajun for years.

Book chapters include:

  • First You Make a Roux
  • Sunrise in Acadiana
  • Simmering Black Pots
  • A Little Lagniappe on the Side
  • Farm Fresh
  • The Cajun/Creole Coast
  • If it Flies, It Fries
  • Meats and the Mastery of the Boucherie
  • Sweet Surrender

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
320
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781558328631
Date de parution :
15-10-16
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
241 mm x 279 mm
Poids :
1338 g

Les avis