•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

All Under Heaven

Recipes from the 35 Cuisines from China

Carolyn Phillips
Livre relié | Anglais
40,00 €
+ 80 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

A comprehensive, contemporary portrait of China’s culinary landscape and the geography and history that has shaped it, with more than 300 recipes.



Vaulting from ancient taverns near the Yangtze River to banquet halls in modern Taipei,All Under Heaven is the first cookbook in English to examine all 35 cuisines of China. Drawing on centuries’ worth of culinary texts, as well as her own years working, eating, and cooking in Taiwan, Carolyn Phillips has written a spirited, symphonic love letter to the flavors and textures of Chinese cuisine. With hundreds of recipes–from simple Fried Green Onion Noodles to Lotus-Wrapped Spicy Rice Crumb Pork–written with clear, step-by-step instructions, All Under Heaven serves as both a handbook for the novice and a source of inspiration for the veteran chef.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
524
Langue:
Anglais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9781607749837
Date de parution :
20-04-16
Format:
Livre relié
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub
Dimensions :
203 mm x 254 mm

Les avis