•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

American Indian Cooking

Recipes from the Southwest

Carolyn Niethammer
Livre broché | Anglais
23,95 €
+ 47 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This handy cookbook is an enjoyable and informative guide to the rich culinary traditions of the American Indians of the Southwest. Featured are 150 authentic fruit, grain, and vegetable recipes--foods that have been prepared by generations of Apaches, Zunis, Navajos, Havasupais, Yavapais, Pimas, and Pueblos. These tasty, unique dishes include mesquite pudding, Navajo blue bread, hominy, cherry corn bread, and yucca hash. American Indian Cooking also boasts wonderfully detailed illustrations of dozens of edible wild plants and essential information on their history, use, and importance. Many of these plants can be obtained by mail; a list of mail-order sources in the back of the book allows everyone to sample and savor these distinctive, natural recipes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
191
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780803283756
Date de parution :
01-11-99
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
204 mm x 278 mm
Poids :
494 g

Les avis