•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Andy Bates

Modern twists on classic dishes

Andy Bates
Livre broché | Anglais
36,95 €
+ 73 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Cheeky chef Andy Bates, the host of the TV series Street Feasts, gives his unique twist on traditional classics. From his stall on London's Whitecross street market, Andy has seen the street food scene explode. Travelling to some of the most vibrant food destinations in the UK and US, sampling food from local markets, food festivals, and specialty food producers, has inspired him to create his own contemporary food classics. More than 100 recipes feature everything from Andy's award-winning pies and pastries and British classics to puddings and tarts and simple suppers plus sections on food on the go and feasts with friends. Andy also introduces some of the colourful cooking characters he has met on his food journey.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781908917706
Date de parution :
18-01-12
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
188 mm x 241 mm
Poids :
635 g

Les avis