Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Nous utilisons des cookies dans le but suivant :
Assurer le bon fonctionnement du site web, améliorer la sécurité et prévenir la fraude
Avoir un aperçu de l'utilisation du site web, afin d'améliorer son contenu et ses fonctionnalités
Pouvoir vous montrer les publicités les plus pertinentes sur des plateformes externes
Gestion des cookies
Club utilise des cookies et des technologies similaires pour faire fonctionner correctement le site web et vous fournir une meilleure expérience de navigation.
Ci-dessous vous pouvez choisir quels cookies vous souhaitez modifier :
Cookies techniques et fonctionnels
Ces cookies sont indispensables au bon fonctionnement du site internet et vous permettent par exemple de vous connecter. Vous ne pouvez pas désactiver ces cookies.
Cookies analytiques
Ces cookies collectent des informations anonymes sur l'utilisation de notre site web. De cette façon, nous pouvons mieux adapter le site web aux besoins des utilisateurs.
Cookies marketing
Ces cookies partagent votre comportement sur notre site web avec des parties externes, afin que vous puissiez voir des publicités plus pertinentes de Club sur des plateformes externes.
Une erreur est survenue, veuillez réessayer plus tard.
Il y a trop d’articles dans votre panier
Vous pouvez encoder maximum 250 articles dans votre panier en une fois. Supprimez certains articles de votre panier ou divisez votre commande en plusieurs commandes.
Basis for Co-Utilization of Residuals.- Why Co-utilization?.- Agronomic Benefits of Agricultural, Municipal, and Industrial By-products and Their Co-utilization: an Overview.- Status of Composting in the United States.- NRC Committee Review of Using Biosolids and Effluents in Food Crop Production.- European Perspective of Compost Co-utilization for Horticulture.- Benefits and Drawbacks to Composting Organic By-products.- Potential Uses for Co-Utilization Products.- A New Paradigm to Tailoring Compost Standards.- Carbon and Nitrogen Mineralization During Co-Utilization of Biosolids and Composts.- Suppression of Soil-Borne Pathogens by Composted Municipal Solid Waste.- Using Compost in the Ornamental Horticulture Industry.- Potential for Utilizing Coal Combustion Residues In Co-utilization Products.- Costs and Environmental Impacts of Co-utilization of By-products in Nursery Operations.- Team Approach to Residuals Utilization.- Co-utilization of By-products for Creation of Synthetic Soil.- Remediation of Soils Contaminated with Toxic Organic Compounds..- Comparison of Commercial Fertilizer and Organic By-products on Soil Chemical and Biological Properties and Vegetable Yields.- Scientific and Managerial Considerations.- Fate and Potential of Xenobiotics.- Fate and Potential Effects of Trace Elements: Issues in Co-utilization of By-products.- Impact of Biosolids and Co-utilization Wastes on Rhizobia, Nitrogen Fixation and Growth of Legumes.- Microbial Effects on Environmental Health and Product Quality Aspects of Recovery and Co-utilization of Bio-mineral Products.- An Environmental Management System for Biosolids.- of Test Methods for the Examination of Composting and Compost.- Nutrient Management Planning for Co-utilization of Organic By-products.- Specific Case Studies.- Manganese Deficiency Induced by Lime Rich Co-utilization Products.- Sustainable Soil, Water and Air Quality: Mankind's Ultimate Challenge and Opportunity in the 21st Century.- Production and Marketing of Potting and Landscape Soils Containing Coal Combustion By-product.- Blend By-products to Meet Customer Needs - Make These Needs Your Highest Priority.- Slow-release Nitrogen from Composts: the Bulking Agent Is More than Just Fluff.- Research Reports.- Composting of Hazardous Wastes and Hazardous Substances.- Nitrogen Recovery by Bahiagrass from Pelletized Biosolids.- Use of Fresh and Composted De-inking Sludge in Cabbage Production.- Using Compost Products in Vegetable Production.- Co-utilization of Flue-gas Desulfurization and Organic By-products for Mine Reclamation.- Dehydration of Restaurant Food Wastes Produces a Nutritious Feedstuff for Use in Pig Diets.- Soil Remineralization for Sustainable Crop Production.- Effect of Surface Incorporated Coal Combustion By-products on Exchangeable Ca and Alin Subsoil.- Agro-environmental Impact of High Rates of Phosphogypsum Applied to Bahiagrass Pasture on a Florida Spodosol Soil.