En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
En raison de l'affluence sans précédent, votre commande online avec livraison à domicile peut actuellement prendre un peu plus de temps que prévu. Besoin de quelque chose d'urgence ? Choisissez de retirer dans un magasin avec du stock. Nos magasins vous accueillent à bras ouverts !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Best-Ever Salad Recipes

Delicious Seasonal Salads for All Occasions: 180 Sensational Recipes Shown in 245 Fabulous Photographs

Anne Hildyard
Livre relié | Anglais
11,45 €
+ 22 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Take a fresh look at salads with delectable vegetable, fish, poultry, side and fruity recipes. This title features delicious seasonal salads for all occasions: 180 sensational recipes shown in 245 fabulous photographs. You can enjoy a variety of salads, including international recipes, in this delectable collection. It includes classic salads such as Fresh Tuna Salad Nicoise, Coronation Chicken, Warm Potato Salad with Bacon Dressing, Waldorf Rice Salad, Coleslaw with Blue Cheese, and Refreshing Fruit Salad in a Tangy Dressing. It is an illustrated reference section selects the best salad ingredients, and explains how to make dressings and dips. Each recipe has step-by-step instructions and a complete nutritional analysis to help plan your meals. Salads must be one of the most versatile dishes - they can be eaten as an appetizer or a main course, enjoyed cold or warm, and you can choose from a huge variety of textures, tastes and seasonings. Fresh vegetables, fish, meat, chicken or tofu need only a tempting dressing to make a delicious salad. Imaginative and exciting, this book is filled with recipes for salads drawn from all corners of the world to take advantage of unusual ingredients. Capers, tamarind, preserved lemons, pickled garlic and sumac are just a few of the exotic additions that transform leafy vegetables. This book is the perfect guide to producing stunning salads for any occasion.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780857233233
Date de parution :
07-08-18
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
249 mm x 284 mm
Poids :
1496 g

Les avis