•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Blood, Bones and Butter EBOOK

The inadvertent education of a reluctant chef

Gabrielle Hamilton
Ebook | Anglais
9,49 €
+ 9 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

'Magnificent’ Anthony Bourdain

A sharply crafted and unflinchingly honest memoir. This is a rollicking, passionate story of food, purpose and family.

Blood, Bones & Butter follows the chef Gabrielle Hamilton's extraordinary journey through the places she has inhabited over the years: the rural kitchen of her childhood, where her adored mother stood over the six-burner with wooden spoon in hand; the kitchens of France, Greece, and Turkey, where she was often fed by complete strangers and learned the essence of hospitality; and the kitchen of her beloved Italian mother-in-law, who serves as the link between Hamilton's idyllic past and her own future family.

‘Evocative…dazzling…beautifully written’ New York Times

Perfect for fans of Salt, Fat, Acid, Heat.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781446476215
Date de parution :
08-06-11
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis