Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cake Decorating for Beginners 2021

A Step-by-Step Guide to Decorating Like a Pro

The Art of Cooking by Teresa
Livre relié | Anglais
60,45 €
+ 120 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

★ 55% OFF for Bookstores! NOW at $ 52,97 instead of $ 62,97! LAST DAYS! ★



Do you dream of picture-perfect cakes that will dazzle and delight onlookers of all ages?



Your Customers Will Never Stop To Use This Amazing Book!



Cake Decorating for Beginners can help you make it a reality with pro tips and clear instructions for everything from glazing fresh fruit for a rustic, unfrosted cake to rolling fondant for an unforgettable multi-tiered wedding cake.


Whether you're an experienced home chef looking to brush up, or a total cake decorating novice, these step-by-step tutorials will guide you through techniques like smoothing or texturing frosting, handling a pastry bag, piping pretty rosettes, hand lettering, and much more.


Photo-worthy cakes-Put your new skills to the test with 10 amazing cakes you'll be proud to share with your loved ones―not to mention on social media.


Troubleshooting tips―Get expert advice on cake prep, decorating supplies, mixing custom colors, and what to do about collapsed cakes, lumpy fondant, and more.


How to master frosting―Frost like a pro with recipes for buttercream, chocolate ganache, fondant from scratch, and easy-to-follow directions on how to make them look their best.



Buy it NOW and let your customers get addicted to this amazing book!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
214
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781802830996
Date de parution :
08-06-21
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
216 mm x 279 mm
Poids :
784 g

Les avis