•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Changing Climate, Changing Diets

Pathways to Lower Meat Consumption

Laura Wellesley, Catherine Happer, Antony Froggatt
Livre broché | Anglais
25,45 €
+ 50 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Human consumption of meat and dairy products is a major driver of climate change but has been largely overlooked in national and international climate change policy. Using data obtained from a twelve-country survey and from focus groups and stakeholder meetings in Brazil, China, the United States, and the United Kingdom, this report explores public understanding and awareness of the links between meat and dairy consumption and climate change. It makes recommendations as to how state and nonstate actors can develop policies that support sustainable diets at the national and international level. The report will help to inform discussion around demand-side measures to reduce the climate impact of the livestock sector, measures that are essential to meet international climate targets and realize important health, environmental and societal benefits.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
80
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781784130558
Date de parution :
30-11-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
208 mm x 295 mm
Poids :
249 g

Les avis