•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cheesemaking

How to Make Brie and Camembert: Simple and Gourmet Brie-and-Camembert-Inspired Recipes Paired with Wine

Shari Darling
Livre broché | Anglais | Cheesemaking
25,95 €
+ 51 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

How about taking homemade Brie or Camembert to a friend's house for dinner rather than a bottle of wine? Making these bloomy rind cheeses is easier than you think. Bloomy rind cheeses also transform an average meal into a gourmet affair. In this cookbook you'll discover how to make the cheeses. You'll also discover both simple and gourmet dishes featuring either Brie or Camembert. All dishes are paired with harmonizing wines. Here are some of the recipes: Brie and Sage Pesto en Croute with Apples Ripened Camembert, Wild Mushroom and Rosemary Bruchetta Mini Potato Skins with Brie and Bacon Pecan-Crusted Brie with Jalapeno Jelly Stilton, Brie and Walnut Soup Lobster and Scallop Bisque with Camembert Pan-Fried Camembert with Redcurrant Sauce Brie Brioches on Greens with Raspberries Beef and Brie Wellington with Madeira Sauce Bacon Mac and Brie Fettuccine with Double Smoked Bacon, Brie and Rosemary Guinea Fowl with Brie and Hazelnuts Beef and Veal Tenderloin with Mousse of Crab and Camembert Wrapped Romano Cheese Crepe Pastry Wrapped Brie with Cranberry Orange Sauce Bakes Ripened Camembert with Mango

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
74
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781506192123
Date de parution :
10-01-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
113 g

Les avis