•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Chimie
  6. Chimie organique
  7. Chemical Approaches to the Synthesis of Peptides and Proteins

Chemical Approaches to the Synthesis of Peptides and Proteins

Paul Lloyd-Williams, Fernando Albericio, Ernest Giralt
Livre relié | Anglais | New Directions in Organic & Biological Chemistry | n° 10
310,95 €
+ 621 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Organic chemists working on the synthesis of natural products have long found a special challenge in the preparation of peptides and proteins. However, more reliable, more efficient synthetic preparation methods have been developed in recent years. This reference evaluates the most important synthesis methods available today, and also considers methods that show promise for future applications.
This text describes the state of the art in efficient synthetic methods for the synthesis of both natural and artificial large peptide and protein molecules. Subjects include an introduction to basic topics, linear solid-phase synthesis of peptides, peptide synthesis in solution, convergent solid-phase synthesis, methods for the synthesis of branched peptides, formation of disulfide bridges, and more. The book emphasizes strategies and tactics that must be considered for the successful synthesis of peptides.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
294
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 10

Caractéristiques

EAN:
9780849391422
Date de parution :
23-04-97
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
154 mm x 246 mm
Poids :
562 g

Les avis