•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Chemical Senses in Feeding, Belonging, and Surviving

Or, Are You Going to Eat That?

Paul A S Breslin
Livre broché | Anglais | Elements in Perception
31,95 €
+ 63 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This Element looks at the physiological and social roles of taste and the proximal chemical senses. First, how we perceive food and people when we contact them is discussed. These perceptions help us identify what we are eating and with whom we are present and serves as an analysis of the complex scene. Second, the influence of taste in food choice, metabolism, and nutrition is considered. Next, the impact of taste and the proximal chemical senses in social interactions is examined, including social eating. Then, the role of taste and the proximal chemical senses in emotion is explored.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
75
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781108714075
Date de parution :
25-07-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
86 g

Les avis