•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Chinese Cooking

A Step-By-Step Guide to Authentic Dishes Made Easy

Belinda Hulin, Kian Lam Kho, Liesa Cole
Livre broché | Anglais | Knack: Make It Easy (Cooking)
22,45 €
+ 44 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

For those who have always wanted to prepare Chinese food at home, here is the book they can actually learn Chinese cooking from--full-color, step-by-step photographs fully convey the process and presentation of Chinese cuisine. With 350 photos and 100 main recipes plus 250 variations suited for the contemporary kitchen, Knack Chinese Cooking offers a veritable banquet of authentic recipes from the Eight Great Cuisines of China, as well as dishes from China's emerging cosmopolitan capitals and from the best Chinatown kitchens. Readers gain a basic knowledge of the equipment, ingredients, and techniques needed to prepare an essential repertoire of Chinese dishes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
256
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781599216164
Date de parution :
01-11-09
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
216 mm x 203 mm
Poids :
762 g

Les avis