Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Chinese Cuisine Cookbook

Ultimate perfection of flavor combinations

Hans Meyer
Livre broché | Anglais
8,45 €
+ 16 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Chinese cuisine has a rich tradition and a long history. Its concept is inextricably linked with ancient Chinese philosophy. Back in the second millennium BC, the sage Yi Ying managed to create the theory of "nutritional harmonization". In turn, Confucius studied the intricacies of the culinary arts in the 6th-5th centuries BC.

A distinctive feature of Chinese cuisine is the balance of products (vegetables, spices, seasonings). Therefore, the dishes have a unique aroma, taste, and color. The harmonious unity of vegetables, spices, and seasonings has long been considered the basis of the culinary arts in China.

In the process of ancient archaeological excavations, many interesting facts were discovered. They testify to the high development of gastronomic art in Henan province. During archaeological excavations, bronze pots, kitchen boards, knives, and other utensils were found.

The history of Chinese cuisine is quite multifaceted. Already in 770-221. BC. There were public restaurants in this state. And about 1500 years ago, a detailed cookbook appeared on the mysteries of Chinese cuisine. Already in those days, culinary art was considered a subject of serious study. The rich history and traditions of Chinese cuisine are largely due to the special attitude of local residents to the cooking process. Sesame oil, fried with allspice, is also actively mentioned in Chinese recipes. It is customary to add it to vegetable dishes.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
114
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9798524950048
Date de parution :
22-06-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
216 mm x 279 mm
Poids :
281 g

Les avis