•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cooking Innovations

Lesley Ward
Livre broché | Anglais | Smithsonian: Informational Text
14,95 €
+ 29 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

To be a chef, you need to have a great palate, knife skills, and... science skills? It's true, cooking requires more "science" than you might think! Learn about the innovations and technology behind great cooking with this informative book. Created in collaboration with the Smithsonian Institution, this STEAM book will ignite a curiosity about STEAM topics through real-world examples. It features a hands-on STEAM challenge that is perfect for makerspaces and that guides students step-by-step through the engineering design process. Make STEAM career connections with career advice from Smithsonian employees working in STEAM fields. Ideal for school reports and projects, this informational text will appeal to reluctant readers and ages 6-8.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
32
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781493866717
Date de parution :
15-05-19
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
175 mm x 221 mm
Poids :
90 g

Les avis