•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cowpea

The Food Legume of the 21st Century

Livre broché | Anglais | Asa, Cssa, and Sssa Books | n° 164
66,45 €
+ 132 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The story of cowpea (black-eyed peas) is a fascinating example of how science can solve the world's biggest problems--even more fascinating is the story of the scientist behind the research. B.B. Singh wrote this book to serve as an accessible summary of cowpea breeding, management, and use. He has devoted his life's work to solving the ""protein gap"" of the Green Revolution in which the emphasis on corn and wheat neglected the protein-rich legumes vital to plant-based nutrition. Today, under his careful tending, cowpea truly has become the food legume of the century. From genetics to recipes, he gives a full account of how cowpea belongs in our global agriculture and in every diet. Along the way, he shares his inspiring story.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 164

Caractéristiques

EAN:
9780891186212
Date de parution :
22-01-20
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
178 mm x 254 mm
Poids :
331 g

Les avis