Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Crème de la Crème EBOOK

Martin Chiffers, Emma Marsden
Ebook | Anglais
3,99 €
+ 3 points
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

Make your cooking the crème de la crème - learn the tips and tricks of Britain's greatest pastry chefs with the book of the spectacular BBC series, from the team behind Great British Bake Off.

With patisserie skills broken down to their simplest elements, you will soon be familiar with the ingredients, equipment and chemistry behind the showstopping creations you see on-screen and in the best restaurants, and be inspired to make your own irresistibly indulgent treats.

From croissants to intricately layered slices and eye-catching petit gateaux, each mouth-watering recipe is illustrated with stunning photographs and accompanied by expert advice on equipment and how to achieve a truly professional finish.

The recipes covered include:

Baking and Viennoiserie
Layered slices
Patisserie
Petit gateaux
Tarts
Classic puddings and desserts
Petit Fours and biscuits

The perfect book for Great British Bake Off fans wanting to take their bakes to the next level, or anyone inspired by the BBC series to find out more about the secrets of great patisserie.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781473615670
Date de parution :
23-03-16
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis