Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Cucina del Veneto

Delicious Recipes from Venice and Northeast Italy

Ursula Ferrigno
Livre relié | Anglais | Cucina Cookbooks
28,50 €
+ 57 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Discover a captivating region in Northern Italy which offers the most delicious food, through 75 authentic recipes, cooked with care and attention using the best ingredients.

"Ursula transports you to magical Venice with authentic, mouthwatering recipes".
Gennaro Contaldo

"Elegant cooking from an elegant writer on cooking in the Veneto with beautiful produce. A joy".
Jeremy Lee

Discover the captivating Veneto region in Northern Italy offering the most delicious food with over 75 authentic recipes, cooked with care and attention using the best ingredients.

Be transported to a table in Venice through evocative recipes such as Radicchio Rose di Treviso, Spicy Polenta Lasagne, Risotto ai Frutti di Mare, and traditional Venetian Tiramisu.

Fascinating essays are also included to provide background to the history of the region, plus a deep dive into the famous produce, including a study of the wines produced there.

The Veneto is a northern Italian region, lying between the base of the Alps and the Adriatic to the south. It has rich soil, a good climate, and as a result, produces rice, wonderful vegetables, wild and domestic animals, and much dairy produce. The Veneto also forms part of the "polenta, bean and rice belt" of Italy, and risotti, pulses and a beautiful white polenta are more prevalent than pasta. There are many pasticcerie, and shops selling gelati or ice cream. Don't forget about the wonderful Venetian Prosecco (the grapes are grown in Treviso), and grappa, which comes from Vicenza. There is so much to discover and enjoy!

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781788796071
Date de parution :
09-07-24
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
198 mm x 249 mm
Poids :
1088 g

Les avis