•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Dining by Rail

The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

James D Porterfield
Livre broché | Anglais
36,45 €
+ 72 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Dining by Rail is James D. Porterfield's book of history and recipes from America's golden age of railroad cuisine. Porterfield is a devotee of railroad history and a gourmet cook, and while preparing this book he sorted through 7,500 railroad recipes. Full of authentic menus and classic recipes like Lobster Newburg, deviled eggs and blanc mange, Dining by Rail is the book for anyone who has ever dreamed of returning to the days of glamorous travel.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
408
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780312187118
Date de parution :
15-05-98
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
175 mm x 226 mm
Poids :
657 g

Les avis