Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Nos liseuses Vivlio rencontrent actuellement des problèmes de synchronisation. Nous faisons tout notre possible pour résoudre ce problème le plus rapidement possible. Toutes nos excuses pour la gêne occasionnée !
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Dinner in French

My Recipes by Way of France: A Cookbook

Melissa Clark
Livre relié | Anglais
36,45 €
+ 72 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

NEW YORK TIMES BESTSELLER - The beloved author of Dinner in an Instant breaks down the new French classics with 150 recipes that reflect a modern yet distinctly French sensibility.

"Melissa Clark's contemporary eye is just what the chef ordered. Her recipes are traditional yet fresh, her writing is informative yet playful, and the whole package is achingly chic."--Yotam Ottolenghi

NAMED ONE OF THE BEST COOKBOOKS OF THE YEAR BY NPR - Delish - Library Journal

Just as Julia Child brought French cooking to twentieth-century America, so now Melissa Clark brings French cooking into the twenty-first century. She first fell in love with France and French food as a child; her parents spent their August vacations traversing the country in search of the best meals with Melissa and her sister in tow. Near to her heart, France is where Melissa's family learned to cook and eat. And as her own culinary identity blossomed, so too did her understanding of why French food is beloved by Americans.

Now, as one of the nation's favorite cookbook authors and food writers, Melissa updates classic French techniques and dishes to reflect how we cook, shop, and eat today. With recipes such as Salade Nicoise with Haricot Vert, Cornmeal and Harissa Soufflé, Scalloped Potato Gratin, Lamb Shank Cassoulet, Ratatouille Sheet-Pan Chicken, Campari Olive Oil Cake, and Apricot Tarte Tatin (to name a few), Dinner in French will quickly become a go-to resource and endure as an indispensable classic.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
336
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780553448252
Date de parution :
10-03-20
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
206 mm x 257 mm
Poids :
1360 g

Les avis