•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Do Preserve

Make Your Own Jams, Chutneys, Pickles and Cordials

Anja Dunk, Jen Goss, Mimi Beaven
Livre broché | Anglais | Do Books | n° 14
20,95 €
+ 41 points
Format
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

How do you capture the vibrant flavor of freshly-picked seasonal fruit and vegetables to enjoy all year round?

Combining their experience as cooks, caterers and foragers, three friends bring you the essential guide to preserving. With techniques and recipes handed down through the generations plus deliciously inventive recipes from their own kitchens, you'll soon learn:

  • Basic principles and methods of preserving
  • Equipment and ingredients
you need to get started
  • Best preserving agents to use: sugar, vinegar, alcohol, oil, and salt
  • Over 80 stunning recipes from Green Tomato Chutney to Strawberry Gin Fizz
Let the slow art of preserving become your new favorite pastime - and delight in having nature's most vibrant flavors and colors in your kitchen.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
176
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 14

Caractéristiques

EAN:
9781907974243
Date de parution :
07-06-16
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
119 mm x 175 mm
Poids :
226 g

Les avis