•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

East London Food

The People, The Places, The Recipes

Rosie Birkett
Livre relié | Anglais
39,45 €
+ 78 points
Format
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

-London's most exciting food scene captured through the people, the places and the recipes East London has become the most exciting place to eat in the UK. Home to a vibrant and diverse community, it has attracted a wave of gastronomic talent, including top chefs, young producers and bold entrepreneurs. This book, written by Rosie Birke with photography by Helen Cathcart, follows 40 people at the heart of a culinary phenomenon: from Michelin-starred chefs and specialist butchers to foragers and beekeepers.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
304
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781910566053
Date de parution :
27-06-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
203 mm x 262 mm
Poids :
1224 g

Les avis