•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Easy Sous Vide Cookbook 2021

Delicious Recipes for Beginners

Brian Jefferson
Livre broché | Anglais
25,45 €
+ 50 points
Format
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Sous Vide is a cooking method that utilizes slow, precise cooking temperature and results in restaurant-grade meals that are not only consistent but are also incredibly delicious. This cooking technique has been around for a long time, but it only reached its hype recently, thanks to the simple-to-use and pocket-friendly Sous Vide equipment.


Sous Vide, which means under vacuum in French, is the process of vacuuming the food, usually in a bag, and cooking in water at a precise temperature.


If you want to add a crispy exterior layer, you can finish your food by searing or grilling it.


Buy your copy now!


Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
110
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781801989503
Date de parution :
24-04-21
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
158 g

Les avis