Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Livres pour enfants
  4. Eduqas GCSE Food Preparation and Nutrition Second Edition

Eduqas GCSE Food Preparation and Nutrition Second Edition EBOOK

Alison Clough-Halstead, Victoria Ellis, Jayne Hill
Ebook | Anglais
19,99 €
+ 19 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

This title has been submitted for endorsement by Eduqas.

Build students' knowledge, develop their practical skills and equip them with the tools they need to succeed in Eduqas GCSE Food Preparation and Nutrition. Written by a leading author team, our new edition textbook has been specifically designed to provide comprehensive and engaging content to support all students to progress.

- Easily deliver your course with structured and comprehensive coverage of the specification, supporting both specialist and non-specialist teachers
- Enable students of all ability levels to progress, with clear layout, concise explanations, study tips and photographs, updated to ensure the content is contemporary and relevant
- Build understanding of challenging areas, such as food science and application of knowledge, with revised coverage supported by pedagogy, using accessible language to break down key concepts
- Develop students' culinary skills with engaging and cost-effective practical activities throughout
- Consolidate learning and prepare for written assessment with short retrieval questions as well as exam practice questions, worked answers, mark schemes and commentary

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781036005887
Date de parution :
11-07-24
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis