•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Sciences humaines
  4. Sciences
  5. Agriculture
  6. Horticulture
  7. Effect of Dietary Fat Source and Level and Feed Manipulation System on

Effect of Dietary Fat Source and Level and Feed Manipulation System on

Dawood Hamdeen, Mohammed Omar
Livre broché | Anglais
70,95 €
+ 141 points
Livraison sous 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

I would like to introduce this publication book as attribute to the knowledge. poultry production or industry now is world wide spread and progressive consumption of poultry products (egg, meat). now days its faced by many obstacles mainly nutrition which counted about 75% of total cost, and reported by many authors, meat consumption (with special consideration to fatty meat) is now associated with human health hazard specially coronary heart disease, arteriosclerosis. so much attention should be given to the factor that attribute to this phenomena and can be adjusted to avoid fatty meat.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
192
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9783659759062
Date de parution :
17-09-15
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
152 mm x 229 mm
Poids :
290 g

Les avis