•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Essentials of Functional Foods

Mary K Schmidl, Theodore P Labuza
Livre relié | Anglais
259,45 €
+ 518 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Providing overview, depth, and expertise, Essentials of Functional Foods is the key resource for all involved in the exciting and rapidly growing arena of functional foods. Every important aspect of functional foods and ingredients is covered, from technology, product groups, and nutrition, to safety, efficacy, and regulation. The editors and their expert contributors emphasize broadly based principles that apply to many functional foods. This book is essential reading for food scientists, researchers, and professionals who are developing, researching, or working with functional foods and ingredients in the food, drug, and dietary supplement industry.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
396
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9780834212619
Date de parution :
30-06-00
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
183 mm x 267 mm
Poids :
889 g

Les avis