•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Feeding Poultry

The Classic Guide to Poultry Nutrition for Chickens, Turkeys, Ducks, Geese, Gamebirds, and Pigeons

Gustave F Heuser
Livre broché | Anglais | Norton Creek Classics | n° 4
72,45 €
+ 144 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Feeding Poultry is required reading for anyone interested in giving their flocks a better diet. First published in 1955, this book is modern enough that no important point is overlooked, yet old enough that free range, green feed, home-grown grains, and small flocks are given due attention. Written by pioneering poultry scientist G. F. Heuser of Cornell University, the book is aimed at practical poultrymen in addition to poultry scientists, and this makes it more accessible than more recent works. This book is part of the Norton Creek Classics series; books from our past with an important role to play in our future.

Feeding Poultry is volume 4 in the Norton Creek Classics series. Visit http: //www.nortoncreekpress.com for more of these practical, best-of-breed poultry books.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
644
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 4

Caractéristiques

EAN:
9780972177023
Date de parution :
13-05-03
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
153 mm x 233 mm
Poids :
948 g

Les avis