•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

FERRANDI Paris - Fruits and Nuts EBOOK

recipes and techniques from the Ferrandi school of culinary arts

Ebook | Anglais | Langue anglaise
19,99 €
+ 19 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

100 years of technical and gourmet savoir faire from an exceptional culinary school in paris.
Discover the essential kitchen skills for cooking with fruits and nuts—how to peel pineapples, blanch almonds, segment citrus fruit, prepare a fruit crown, make quince jelly—through 40 culinary techniques that are explained in more than 150 step-by-step illustrated instructions.
Prepare more than 75 recipes—Kumquat Cake, Black Forest Gâteau, King Crab with Pomelos, Watermelon Granita, Raisin Swirls, Poached Oysters with Pomegranate—including both sweet and savory dishes that range from simple to sophisticated to unforgettable.
With more than 375 photographs, this book includes everything you need to know for preparing and cooking with fruits and nuts from a world-class culinary institution.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
307
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9782080273109
Date de parution :
12-10-21
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
PDF

Les avis