Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Fire + Wine

75 Smoke-Infused Recipes from the Grill with Perfect Wine Pairings

Mary Cressler, Sean Martin
Livre broché | Anglais | Fire + Wine
33,45 €
+ 66 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

" . . . a one-stop guide for anyone truly interested in elevating their BBQ experience into a culinary work of art."
--San Francisco Book Review

Ready to up your grilling game? This cookbook by a pitmaster and a sommelier will turn your backyard barbecue into the tastiest place to be--with recipes that celebrate smoked and grilled food (and the wines that pair best with them).

Every region has its barbecue, grill, and smoking food traditions. Now the Pacific Northwest can claim its place at the table with these recipes developed by sommelier Mary Cressler and pitmaster Sean Martin from Portland, Oregon. Fire + Wine highlights the ingredients and flavors of the Pacific Northwest to create a fresh, often lighter take on smoking and grilling. They put their spin on the classics as well--brisket, ribs, steaks, pulled pork--and offer up wine pairings to complete your meal.

SAMPLE RECIPES:
- Pinot Noir BBQ Sauce
- Wine-Braised Beef Short Ribs
- Rosemary Buttermilk Grilled Chicken
- Pulled Mushroom Sliders
- Perfect Smoked Salmon Fillet with Beurre Blanc
- Grilled Pork Chops with Dried Cherry Relish

Master the fundamentals to successful grilling and smoking on any grill and discover the secret sauce (and the wine!) that will take your grilling to the next level. Get fired up though 75 recipes and the wines that love them.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
240
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781632174512
Date de parution :
24-05-22
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
182 mm x 252 mm
Poids :
748 g

Les avis