Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Fire + Wine Backyard Pizza

Perfect Pizza for Any Outdoor Oven or Grill, with Inspired Wine Pairings

Mary Cressler, Sean Martin
Livre broché | Anglais | Fire + Wine
37,45 €
+ 74 points
Pré-commander, disponible à partir du 01-04-2025
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Feed your kids, impress your friends, and enjoy yourself with everyone's favorite food as you master 45 delicious and easy pizzas on your backyard pizza oven or grill--with wine, of course.

Everyone loves pizza, but not everyone has the fancy equipment to make a great one at home. Finally, the creators behind Vindulge offer an invaluable resource using devices you probably have at home (a tabletop charcoal grill, even!) and give you the confidence to create endless variations--including breakfast pizza and dessert pizza--so you can customize to everyone's tastes!

Authors Sean Martin and Mary Cressler bring their experience as pit master and sommelier to the art of creating the perfect pizza with your favorite outdoor grill or pizza oven, pairing dozens of delicious pizza recipes with the perfect wine every time.

You'll find all the classics (hey there, Chicago Deep Dish and Margherita!), but also savory, gluten-free, vegetarian, and even sweet pizzas, making this the only cookbook a pizza lover of any age and palate--even the one who likes pineapple on their pizza--ever needs.

Recipes include:
  • Classic Pizzas, such as Deep-Dish Pizza and Margherita
  • Savory Pizzas, such as Date-Night Steak Dinner Pizza
  • Veggie Pizzas, such as The Forager Pizza and The Pizza Salad
  • Flatbreads, such as Fennel Pollen and Hot Honey Flatbread
  • Breakfast Pizzas, such as Huevos Rancheros Pizza
  • Dessert Pizzas, such as S'Mores Pizza

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
224
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781632175410
Date de parution :
01-04-25
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
184 mm x 216 mm
Poids :
367 g

Les avis