•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Fit for Table

A Cook's Guide to Game Preparation Field to Table

Mike Robinson, Nick Ridley
Livre relié | Anglais
36,45 €
+ 72 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

You've caught your game--now how do you prepare it for the table? Leading chef Mike Robinson has collaborated with Nick Ridley to prepare a step-by-step guide that is easy to follow. All the common species are included: grouse, pheasant, partridge, salmon, trout, rabbit, and deer, as well as more unusual quarry such as squirrel and boar. Detailed instructions show the correct way to gut, skin, and prepare game for cooking.

Written by a leading chef who specializes in game cooking, this helpful guide is an excellent reference for all field sportsmen, chefs, and anyone who prepares game.

  • Step-by-step color photos for preparing large and small game, birds, and fish
  • Covers deer, rabbit, grouse, duck, goose, woodcock, turkey, trout, and salmon
  • Spiral binding for easy, lay-flat use

  • Spécifications

    Parties prenantes

    Auteur(s) :
    Editeur:

    Contenu

    Nombre de pages :
    96
    Langue:
    Anglais

    Caractéristiques

    EAN:
    9780811704571
    Date de parution :
    01-10-09
    Format:
    Livre relié
    Format numérique:
    Genaaid
    Dimensions :
    209 mm x 255 mm
    Poids :
    675 g

    Les avis