Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Five Quarters EBOOK

Recipes and Notes from a Kitchen in Rome

Rachel Roddy
Ebook | Anglais
12,99 €
+ 12 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

This is a black and white reissue edition of Five Quarters, previously published as a full-colour cookbook in 2015. This edition contains no photography.

WINNER of the André Simon Food Book Award in 2015.

'This is the most wonderful cookbook, especially - though not exclusively - if you like really reading cookbooks, possibly in bed. Rachel Roddy is a marvellous writer' India Knight

'Roddy is a gifted storyteller, and a masterful hand with simple ingredients' Guardian Cook

'Of course I thought Rome was glorious, but I didn't want to stay. A month, three at most, then I'd take a train back to Sicily to finish the clockwise journey I'd interrupted, before moving even further southwards . . .'

Instead, captivated by the exhilarating life of Testaccio, the wedge-shaped quarter of Rome that centres round the old slaughterhouse and the bustling food market, Rachel decided to rent a flat and live there. Thus began an Italian adventure. Five Quarters charts a year in her small kitchen, shopping, cooking, eating and writing, capturing a uniquely domestic picture of life in this vibrant, charismatic city.

Rachel shares over 100 simple and delicious recipes, offering you an authentic glimpse into daily Roman life. Combining her love of Italian food with a strong nostalgia for home and memories of growing up in England, this cookbook is a joy to read as well as to use in the kitchen.

- Antipasti
- Soup & Pasta
- Meat & Fish
- Vegetables
- Dolci

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781035415502
Date de parution :
19-06-24
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub

Les avis