•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Five Ways to Cook Asparagus (and Other Recipes)

The Art and Practice of Making Dinner

Peter Miller
Livre relié | Anglais
32,45 €
+ 64 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

"Peter Miller makes cooking at home with dignified ingredients easy and delightful. You will laugh, be inspired, become incredibly hungry, and come away with loads of smart and useful ideas."
--Renee Erickson, James Beard Award-winning chef and author of A Boat, a Whale & a Walrus

Offering a detailed plan for getting dinner on the table, no matter how busy your day has been, Peter Miller reveals five brilliant ways to cook a group of indispensable ingredients. These versatile, healthy foods--a carefully curated range of vegetables, grains, legumes, pastas, and proteins--form an adaptable toolbox for making simple, delicious meals. With five tried-and-tested methods for a wide range of common ingredients at their fingertips, busy home cooks can quickly focus on how to prepare whatever is on hand and in season.

Offering more than 90 recipes, plus menus, tips for giving new life to leftovers, and detailed advice on sourcing ingredients, Five Ways to Cook Asparagus shows you how to cook dinner with only one or two fresh ingredients and be confident that you will eat well.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
256
Langue:
Anglais
Illustré:
Oui

Caractéristiques

EAN:
9781419723933
Date de parution :
11-04-17
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
175 mm x 236 mm
Poids :
798 g

Les avis