•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Flavour and Fragrance Chemistry

Livre relié | Anglais | Proceedings of the Phytochemical Society of Europe | n° 46
167,95 €
+ 335 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

The volume deals with several aspects of the chemistry of both synthetic and natural organic compounds related to flavours and fragrances. It presents very recent results, some of them previously unpublished, and findings related to the chemistry of flavours and fragrances. It is organized in four sections: flavours and fragrances of foodstuffs, essential oils and other natural products from plants, applied aspects of flavour and fragrance production and detection, analytical aspects of flavour and fragrance isolation and identification.
It should be of interest to academic and applied scientists in the field of organic chemistry, phytochemistry, analytical chemistry and food science.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
256
Langue:
Anglais
Collection :
Tome:
n° 46

Caractéristiques

EAN:
9780792362111
Date de parution :
31-08-00
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
562 g

Les avis