•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous
  1. Accueil
  2. Livres
  3. Livres pour enfants
  4. Food and Feasts in the Middle Ages

Food and Feasts in the Middle Ages

Lynne Elliott
Livre broché | Anglais | Medieval World
13,95 €
+ 27 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Feasts were a common way of drawing families and communities together in the Middle Ages. They were also used as an opportunity to display a noble family's wealth. This delightful book takes readers inside a medieval kitchen highlighting utensils used in food preparation, the servants who worked there, and how food was prepared. Topics include: - farming and livestock - the harvest and how food was preserved - markets and fairs - herbs and spices to flavor salty foods - food in other cultures of the same period - towns and the merchant class - the butcher, baker, brewer and other tradespeople - the medieval kitchen - hunting, hawking and fishing - the extravagance of the noble's feast - feast days, celebrations, and the Church - food shortages and famine Teacher's guide available.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
32
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780778713807
Date de parution :
15-03-04
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
185 mm x 266 mm
Poids :
163 g

Les avis