•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food in Russian History and Culture

59,45 €
+ 118 points
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

". . . the specificity and breadth of this [work] makes it unique. . . . lively reading . . . particularly recommended for academic collections with a strong focus in Russian history." --Library Journal

". . . a remarkable new collection of essays . . . The book reads like a literary hybrid of cookbook, historical treatise, and novella; its subject is, literally, the essence of life itself. . . . Glants and Toomre deserve further praise for the book's consistent, animated directness of style." --The Boston Phoenix

This sparkling collection of thirteen original essays gives surprising insights into what foodways reveal about Russia's history and culture, from Kievan times to post Soviet Russia. Some of the chapters focus on historical topics while others consider images of food in literature and art.

Spécifications

Parties prenantes

Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
280
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780253211064
Date de parution :
22-08-97
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
155 mm x 234 mm
Poids :
408 g

Les avis