Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
Vous voulez être sûr que vos cadeaux seront sous le sapin de Noël à temps? Nos magasins vous accueillent à bras ouverts. La plupart de nos magasins sont ouverts également les dimanches, vous pouvez vérifier les heures d'ouvertures sur notre site.
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.0000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Is Medicine, Volume 2

Edible Plant Foods, Fruits, and Spices from A to Z: Evidence for Their Healing Properties

Brian R Clement
Livre relié | Anglais
46,45 €
+ 92 points
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Food Is Medicine, Volume Two compiles summaries of current scientific studies that show the healing efficacy of common foods like garlic, turmeric, berries, mushrooms, and legumes in preventing and treating chronic illnesses.

With an in-depth analysis of 34 fruits, vegetables, spices, nuts, and other healing foods from algae to wheatgrass, this indispensable reference provides a descriptive profile of each food, its nutritional value, and its general effects on the body.

Food IS Medicine is a three volume series presenting noteworthy data from studies clearly demonstrating that the most important ingested medicine comes from the food we consume. In all volumes, the key finding of each study is summarized in accessible language both for laypeople and culinary or nutrition professionals.

The studies are then presented chronologically, so the reader can grasp the evolution of findings and theories about the health effects of various nutrients and foods.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
565
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781570673009
Date de parution :
15-10-13
Format:
Livre relié
Format numérique:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Dimensions :
160 mm x 236 mm
Poids :
1079 g

Les avis