•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Food Microbiology

Fundamentals and Frontiers

Michael P. Doyle, Robert L. Buchanan
Livre relié | Anglais
216,95 €
+ 433 points
Date de disponibilité inconnue
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

This essential reference emphasizes the molecular and mechanistic aspects of food microbiology in one comprehensive volume.

  • Addresses the field's major concerns, including spoilage, pathogenic bacteria, mycotoxigenic molds, viruses, prions, parasites, preservation methods, fermentation, beneficial microorganisms, and food safety.
  • Details the latest scientific knowledge and concerns of food microbiology
  • Offers a description of the latest and most advanced techniques for detecting, analyzing, tracking, and controlling microbiological hazards in food.
  • Serves as significant reference book for professionals who conduct research, teach food microbiology courses, analyze food samples, conduct epidemiologic investigations, and craft food safety policies.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
1138
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9781555816261
Date de parution :
28-12-12
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
221 mm x 279 mm
Poids :
3288 g

Les avis