•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Foods

Edward Smith
Livre relié | Anglais | Kegan Paul Library of Culinary Arts
109,95 €
+ 219 points
Format
Livraison 2 à 3 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

What is food? This volume, written by a doctor, contains all the ways in which the question might be answered. First published in 1883, and reissued because there is nothing quite like it today, this unique study was undertaken at a time when foreign produce and new foods were becoming more widely available, and rising living standards were making familiar foods more accessible to all, prompting an interest in their origins and their nutritive qualities as revealed by scientific research into their chemical composition, preparation and physiological effects.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
520
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9780710311382
Date de parution :
03-07-06
Format:
Livre relié
Format numérique:
Genaaid
Dimensions :
156 mm x 234 mm
Poids :
898 g

Les avis