•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Foods of Italy

John Matthew
Livre relié | Anglais | Culture in the Kitchen
43,95 €
+ 87 points
Livraison 1 à 4 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

Tomatoes, noodles, Parmesan cheese...it's time to take a ravenous bite out of Italy. In this book, mouthwatering photographs of Italy's most beloved foods accompany the reader on their journey through the country's diverse regions. Italy's history, natural resources, and culture are highlighted through the tale of the first modern pizza, the origin of biscotti, and many more morsels of information. Young cooks will enjoy making their own Italian pasta using a recipe provided in this book.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
24
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781433957109
Date de parution :
16-08-11
Format:
Livre relié
Format numérique:
Bibliotheekbinding
Dimensions :
221 mm x 218 mm
Poids :
222 g

Les avis