•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

Foraging Oregon

Finding, Identifying, and Preparing Edible Wild Foods in Oregon

Christopher Nyerges
Livre broché | Anglais | Foraging
32,95 €
+ 65 points
Format
Livraison 1 à 2 semaines
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité
Livraison en Belgique: 3,99 €
Livraison en magasin gratuite

Description

From wild carrot to serviceberries, pineapple weed to watercress, lamb's quarter to sea rocket, Foraging Oregon uncovers the edible wild foods and healthful herbs of the Beaver State. Fully revised and updated, and helpfully organized by plant families, the book is an authoritative guide for nature lovers, outdoorsmen, and gastronomes.

This guide also includes:
  • Elderberry Sauce
  • Mia's Chickweed Soup
  • Fireweed Jelly
  • Shiyo's Garden Salad
  • Vegetable Chips
  • Stinging Nettles Hot Sauce
  • Wild Bread
  • Northwest Brickle

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
280
Langue:
Anglais
Collection :

Caractéristiques

EAN:
9781493064458
Date de parution :
01-04-23
Format:
Livre broché
Format numérique:
Trade paperback (VS)
Dimensions :
150 mm x 226 mm
Poids :
498 g

Les avis