•  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous     
  •  Retrait gratuit dans votre magasin Club
  •  7.000.000 titres dans notre catalogue
  •  Payer en toute sécurité
  •  Toujours un magasin près de chez vous

French Pâtisserie EBOOK

Master recipes and techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Audrey Janet, Estérelle Payany
Ebook | Anglais
34,99 €
+ 34 points
Format
Disponible immédiatement
Passer une commande en un clic
Payer en toute sécurité

Description

French pâtisserie—from a flaky croissant in the morning to a raspberry macaron with tea or a layered Opéra cake after dinner— provides the grand finale to every memorable meal. This comprehensive volume, from the professionals at the Ferrandi School of Culinary Arts—dubbed “The Harvard of Gastronomy” by Le Monde newspaper—offers everything the home chef needs to create perfect pastries for all occasions.
1500 skills and techniques Learn how to make pastries, creams, decorations, and more with step-by-step instructions and tips and tricks from Ferrandi’s experienced chefs.
235 classic French recipes Recipes for the complete range of French pâtisserie also include variations that are rated according to level of difficulty so that home chefs can expand their skills over time.

Spécifications

Parties prenantes

Auteur(s) :
Editeur:

Contenu

Nombre de pages :
659
Langue:
Anglais

Caractéristiques

EAN:
9782081520356
Date de parution :
24-10-17
Format:
Ebook
Protection digitale:
Adobe DRM
Format numérique:
ePub 3 Fixed Layout

Les avis